Akár 7 év garancia a Dongfeng Fengon 5 modellekre

Akár 7 év garancia a Dongfeng Fengon 5 modellekre

Folyamatos minőségbiztosítás és magas gyártási standardok teszik lehetővé az Európában is kiemelkedő jótállás vállalást: akár 7 év / 150.000 km garancia* minden benzines Dongfeng Fengon 5 modellre. A további modellek garanciájáról érdeklődjön márkakereskedésünkben.

A részletes garanciális feltételekért keressen bennünket elérhetőségeinken.

Akár 7 év garancia a Dongfeng modellekre - Dongfeng Tóth Szolnok
Akár 7 év garancia a Dongfeng Fengon 5 modellekre – Dongfeng Tóth Szolnok

A Dongfeng elkötelezett a legmagasabb minőség és a vásárlói elégedettség iránt. Minden vásárlóra egyéni figyelmet fordítunk, nálunk nincs “futószalag” kiszolgálás. A Dongfeng modellek alapvetően a legmagasabb felszereltséggel érkeznek a magyar piacra, ezzel is hangsúlyozva ügyfeleink elégedettsége iránti elkötelezettségünket.

A 7 év / 150.000 km garancia előnyei megmutatkoznak a kedvezőbb használtautó értékben, hiszen a gyári garancia által nyújtott biztonság fokozza a vásárlók bizalmát azon használt autók esetén, melyek még teljesítik a Dongfeng garancia feltételeket. Valamint a gyári Dongfeng Fengon 5 garancia Európában is kiemelkedő időszakra / futásteljesítményre biztosítja a nyugodt és örömteli használatot.

Seres 3 EV garancia

2 + 6 év kiterjesztett minőségi garancia vonatkozik a SERES 3 elektromos modellre. A járműre az első 24 hónapban a normál garancia vonatkozik, függetlenül a megtett kilométerek számától. A hátralévő 72 hónapra (25–96. hónap) a járműre 120 000 km-re korlátozott garancia vonatkozik, attól függően, hogy melyik következik be előbb. Részletek a garancia tájékoztatóban, amely márkakereskedésünkben elérhető.

Az elektromos járművek (EV) esetében a meghajtó akkumulátor kapacitása legalább garantált 50% 8 évig vagy 120 000 km-ig, attól függően, hogy melyik következik be előbb. Ezen garancia feltétele a vonatkozó rendszer éves átvizsgálása.

A természetesen limitált élettartamú alkatrészekre a garancia nem terjed ki, mint más gyártóknál sem. Például (a teljesség igénye nélkül) a kopó- forgó alkatrészek, mint az ablaktörlő lapátok, fékbetétek, tengelykapcsoló alkatrészek. Eltérő garancia vállalás vonatkozik az akkumulátorokra, a karosszéria elemekre és az autók fényezésére is.

A világ elektromos autógyártásának élvonala Kínában fejleszt, így első kézből biztosítjuk Önnek a legfejlettebb technológiát.

* amelyik előbb bekövetkezik

Akár 7 év garancia a Dongfeng Fengon 5 modellekre, hogy Ön nyugodtan élvezhesse az utazást a Dongfeng volánjánál.

Az összes ajánlatunkat a Tóth Autó weboldaláról tudja elérni.