Dongfeng DF6 diesel off road

Dongfeng DF6 diesel off road

Dongfeng DF6 diesel off road várható adatai. A megjelenített adatok előzetes, várható adatok, melyeket azonnal frissítünk, amint beérkezett a hivatalos gyártói adat.

Részletes DF6 bemutató itt olvasható.

Dongfeng Rich 6 diesel off road
Dongfeng Rich 6 diesel off road

Az off-road DF6 új pickup új dimenziót nyitott a terepjárók szerelmesei számára. Az új off-road pickupot várhatóan a hivatalos a Renault Nissan Alliance technológiából származó M9T dízelmotorral szerelik fel. 6MT dízel 4WD és 8AT dízel 4WD kivitelekben készül.

A DF6 off-road ZF második generációs 8AT automata sebességváltóval vagy 6MT sebességváltóval érhető el. Várható maximális teljesítménye 120kW (ami 162 lóerőnek felel meg) és csúcsnyomatéka 380Nm.

Az Off-road DF6 hűvös matt fekete karosszériát kapott lángoló mintával, hogy megmutassa a modell extravagáns karakterét.

A multifunkciós kormánykerékhez fekete bőr sportülés tartozik piros öltésekkel, amely álló helyzetben is sugározza az autó sportos karakterét. A 9 colos LCD kijelző MP5 intelligens multimédiás rendszerrel, Bluetooth, mobiltelefon-összeköttetés, hangvezérlés, tolatókamera és a további funkciók gazdag kínálata teszik élvezetessé az új pick up modell vezetését a mindennapokban.

Bog Warner elektromos vezérlésű négykerék-meghajtási rendszerrel van felszerelve az off-road DF6 modell, amely három üzemmóddal rendelkezik: 2H, 4H és 4L, minden terepviszonyhoz. A megközelítési szög 28 ° és a maximális emelkedő meredekség 40 °, ami kiemelkedő terepjáró képességet biztosít. Emellett a hátsó tengely az Eaton által szabadalmaztatott mechanikus automatikus differenciálművel van felszerelve, amely a gumiabroncsok nyomatékeloszlásának beállításával optimalizálja a hajtóerőt, ami a járműnek a nehézségekből való kiszabadulási képességét erőteljesebbé teszi, így könnyen meghódíthatja vele a legnehezebb terepeket is.