Dongfeng Voyah Free modell

Dongfeng Voyah Free modell

Dongfeng Voyah Free modell, a Dongfeng zászlóshajója.

Dongfeng Voyah Free modell - Dongfeng Tóth Szolnok
Dongfeng Voyah Free modell – Dongfeng Tóth Szolnok

A Voyah márkát a kínai Dongfeng konszern hozta létre legfejlettebb és legdrágább modelljeihez. Az új márka első gyártási modellje egy teljes értékű Voyah Free crossover.

Dongfeng leginkább viszonylag olcsó autóiról és teherautó – gyártásáról ismert. Az újonnan létrehozott Voyah leányvállalati márka azonban saját mérnöki központtal rendelkezik, külön fejlesztői csapattal. Az Italdesign stúdió munkáját dicséri az autók megjelenése.

Külön moduláris platformot, az ESSA-t (Electric Smart Secure Architecture) fejlesztették ki kifejezetten a Voyah modellekhez: elöl dupla karos felfüggesztéssel, hátul többelemes felfüggesztéssel, alumínium alkeretekkel és vontató akkumulátorral a padló alatt. A Free modell pneumatikus lengéscsillapítókkal is rendelkezik mindkét tengelyen.

Voyah Free műszerfal
Voyah Free műszerfal

Műszaki jellemzők

A Voyah Free “gazdag” arányokkal, tolóajtó fogantyúkkal és Cx 0,28 légellenállási együtthatóval rendelkezik. Méretét tekintve ez a Volvo XC90 vagy Audi Q7 járműkategória: hossz – 4905 mm, szélesség – 1950 mm, magasság – 1690 mm. A tengelytáv tekintélyes 2955 mm. Az öt utast kényelmes utazása garantált.

Az alapváltozatban a Voyah Free elektromos jármű. Két villanymotorja van (mindegyik tengelyen egy), teljes teljesítménye 506 kW (680 LE) és nyomatéka 1000 Nm! A meghajtó akkumulátor kapacitása jelenleg még nincs megadva. Az elektromos SUV 4,8 másodperc alatt gyorsul 0 km -ről „100” -ra, és maximális sebessége elektronikusan 200 km / h -ra korlátozódik.

A Dongfeng Voyah Free modell felszereltsége

A Voyah márka prémiumnak számít, így a Free crossover gazdagon felszerelt. Az alapfelszereltség része a légrugózás, az adaptív sebességtartó automatika, a négyzónás klíma, a luxus első ülések elektromosan állítható szellőzéssel, fűtéssel és masszázzsal.

A műszerfal három képernyőt foglal magában: az információs és szórakoztató komplexum felismeri a gesztusokat és a hangutasításokat. A vezető beállíthatja a hőmérsékletet az utastérben, és szabályozhatja az elektromos ablakokat. Az autó beépített illesztőprogram-arcfelismerő technológiával rendelkezik, és lehetővé teszi a vezeték nélküli szoftverfrissítéseket. Voyah Free modell 20 vezetőtámogató rendszert, intelligens navigációs rendszert, aktív éjjellátó technológiát és egyéb csemegéket nyújt az utasok és a vezető örömteli, kényelmes és biztonságos utazásához.

Az e-crossover ujjlenyomat-érzékelőkkel és vezető-arcfelismeréssel rendelkezik. Az autó több 3 mm-es hullámhosszúságú radarral, 9 kamerával és 12 ultrahangos érzékelővel is rendelkezik. Az adaptív sebességtartó automatika a teljes sebességtartományban működik. Kamerarendszer biztosítja a holtterek megfigyelését és a jobb éjszakai látást, amelyek 150 méteres távolságban figyelik a helyzetet az úton.

A kényelemről a 12 irányban elektromosan állítható első ülések gondoskodnak memóriafunkcióval. A modell rendelkezik prémium audiorendszerrel, aktív környezeti zajszűréssel is. A további funkciókról és felszereltségekről érdeklődjön márkakereskedésünkben, Szolnokon.